L Shape Sofa

View as Grid List

113 items

Set Descending Direction
per page
View as Grid List

113 items

Set Descending Direction
per page

Designer L shape sofa set for living room

Sofa Sets are one of the most integral elements of any premise. They add more extravagance to a place without consuming much space. L shaped Sofa set design is one of the best ways to make the optimum utilization of space without cluttering it. L-shaped Sofa sets offer maximum seating and hence are highly preferred by the majority of urban homes.

Casa Style is one of the leading suppliers of L shaped sofa sets. We bring to you a wide range of designer and exclusive L shaped sofa sets for the hall that adds more beauty and grandeur to your premise.

Beauty with Style

Our L shape sofa set and table for the living room are made from the finest quality material and are sure to last long. The intricate detailing, great upholstery option, plethora of design, style alternatives offer you great liberty to choose an optimum L shape sofa set with a center table that matches the overall décor of your house. Our L shape sofa set is a great combination of opulence and endurance. They are sure to enhance the beauty of your living room while withstanding daily wear and tear.

A fusion of Modernism and Comfort

At Casa Style, we give utmost attention to the intricate detailing while creating our sofa. We make sure to be precise and accurate in every product that we design. Our team of highly skilled craftsmen constantly strives to stay updated with the latest trends and up gradation in the furnishing sector. They exert themselves to introduce sofa sets that are exceptional in quality, contemporary, and comfortable. We give special focus on the upholstery, material, and cushioning that we use while fabricating our Sofa. We make sure to use international quality standard padding, foams, and cushioning to provide ultimate comfort to our patrons.

Our Range of L shape Sofa Set includes:

  • L Shape Sofa Set 4 Seater
  • L Shape Sofa Set 5 Seater
  • L Shape Sofa Set 6 Seater
  • Corner Sofa

So whether you are looking out for a 5 seater L shape sofa for the living room or a corner sofa. Your search ends at Casa Style. We have some of the best budget L shape sofa sets that are sure to mesmerize you with their exuberance and style.

RHS and LHS L shape Sofa Set for living room

Casa Style has an extensive range of RHS and LHS sofa set that compliments your room with amazing style and décor. They add a rejuvenating feel to your premise and enhance its overall beauty. We have a wide collection of LHS as well as L Shape Sofa Set RHS for the living room. Now you can make the utmost use of corner space in your living room with our designer range of LHS and RHS sofa set for the living room. Our Stylish L Shape Sofa Set Mats gives your sofa set an elated appearance and gives a brand new look to your living room. Our LHS sofa set seamlessly blends with our interiors and weaves a compelling story.

At Casa Style, we aim at providing our patrons with some of the best material options for the L-shaped Sofa set. Sheesham is one of the finest quality wood and is sure to last long. We have some of the best L shape sofa set Sheesham wood for the living room. Our L shape sofa is made from the best quality Sheesham wood and gives your room an alluring feel.

Get in touch with us now to view our latest collection of L shaped sofa set.

ANY QUESTIONS?

1.Which wood is best for L shape sofa set?
Ans. L shape sofa set in Sheesham wood is ideal for the living room. Sheesham is one of the premium materials and gives an elite and opulent look to your living room. It is highly durable and easy to maintain as well.

 

2.Which L sofa set is best in India?
Ans. The L shape sofa set in leather is best in India for any modern or conventional home. The leather sofa gives a luxurious look to space and enhances its appearance as well. It has been a famous choice amongst every kind of household.


3.How do I choose a L shape sofa set?
Ans.There are several factors one must consider before choosing an L shape sofa set for the hall. Some of the includes: 1. Upholstery material, 2. Padding, 3. Material Style, 4. Style of the sofa set, 5. Dimensions.


4.How much does a L shape sofa set cost?
Ans.The cost of L shape sofa set 8 seaters for living room depends on several factors such as :1. Upholstery material, 2. Padding, 3. material Style, 4. The sofa styling, 5. Dimensions, 6. Modification or custimization.


5.Which type of L shape sofa is best?
Ans.An L shape sofa set and table for the living room are ideal for a living room. It gives the space cohesive and impressive look while weaving a compelling story about the premise.


6.Which brand of L Shape sofa is the best?
Ans. Casa Style offers some of the best and branded 7 seaters sofa set L shape at unmatched prices. We aim to curate some of the best and designer-made furniture to elevate the beauty of your premise.


7.What size is a 3 seater L Shape sofa?
Ans.The size of a 3 seater L shape sofa set varies from brand to brand and style of the sofa too. You can check our three-seater sofa set page to know the exact dimensions of the same.


8.What is the price of L shaped sofa?
Ans.The price of a 5 seater sofa set l shape depends upon several factors such as Upholstery material, Padding, Material style, Style of the sofa, Dimension, Customization. Connect with our customer care executive to know the exact price of the sofa sets.


9.What is L shaped sofa called?
Ans.The L shape sofa set 6 seaters is called L shape sofa set. The orientation of the L shape sofa set can be left to right or right to left depending upon the layout of your space.


10.What is the standard size of L shape sofa?
Ans.The size of a 7 seater L shape sofa set varies from brand to brand and style of the sofa too. You can check our seven-seater sofa set page to know the exact dimensions of the same.


11.What size is a 4 seater sofa?
Ans.The size of a 4 seaterL shape sofa set varies from brand to brand and style of the sofa too. You can check our four-seater sofa set page to know the exact dimensions of the same.

Watsapp Support